Het nieuwe jaar natuurlijk en duurzaam beginnen?

Het is de afgelopen maanden steeds uitgebreid te horen en te zien geweest in de media. Het gaat niet goed met ons milieu en leefklimaat. Het roer moet om, willen we de de milieuafspraken die zijn gemaakt kunnen halen. ‘Een ver van mijn bedshow’, denken veel mensen. Maar dat is niet helemaal waar. Alle stapjes leiden tot resultaat. Ook de relatief kleine. Wil jij ook het roer omgooien en stapjes gaan zetten richting duurzaam en natuurlijk leven? Ben je het beu om het milieu te belasten? In februari starten weer vier verschillende workshops op het gebied van natuurlijk en duurzaam leven.

Je leert in de verschillende workshops hoe je met respect voor jezelf en je leefmilieu aan de slag kunt gaan door etherische oliën te gebruiken, (h)eerlijke thee te mengen, kruidenremedies of milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen leren maken.

Kijk op de button agenda voor de datums.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.