Klimaatverandering

Het was de laatste weken volop in het nieuws. De klimaatverandering! Ben jij hier ook zo van onder de indruk? Heb jij ook het gevoel dat je er op kleine schaal zelf iets aan wilt doen? Dan is een workshop volgen bij Natuurlijk leven misschien iets voor jou! Natuurlijk leven is een grote voorstander van het zelf maken van natuur- en milieuvriendelijke cosmetica, voeding en kruidenremedies. Kom inspiratie opdoen en schrijf je in voor één van de geplande workshops (zie agenda) of stuur een berichtje in welke workshop je interesse hebt.

Wil je meer lezen over de klimaatverandering, ga dan naar de website van Urgenda https://www.urgenda.nl/themas/klimaat-en-energie/klimaatvragen/waarom-weten-we-zeker-dat-de-mens-klimaatverandering-veroorzaakt/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.